Climat perfect pentru trabucuri
Pentru a vă bucura la maxim, trabucurile trebuie să se matureze ceva timp după producţie în camere cu climat special la un nivel de umiditate de 68% până la 75%. Esenţiale pentru păstrarea calităţii sau pentru maturizarea trabucurilor sunt menţinerea umidităţii şi păstrarea temperaturii de depozitare reglată între +16°C şi +20°C. Stocarea trabucurilor în condiţii de umiditate insuficientă este dăunătoare pentru aroma şi calitatea acestora. Dacă umiditatea este prea crescută există riscul de formare a mucegaiului pe preţioasele frunze de tabac.



Prin comanda electronică precisă cu taste tip Touch, temperatura poate fi reglată între +16°C și +20°C. În funcţie de necesităţi, umiditatea aerului poate fi reglată între 68% și 75%. Alarma pentru ușă și temperatură vă informează dacă ușa nu este închisă.



În două cutii de prezentare cu înălţimi diferite, pot fi depozitate trabucuri. Cutiile sunt lucrate din lemn de cedru spaniol și pot fi scoase ușor.



Recipientul de apă integrat poate fi umplut cu un litru de apă distilată. Senzorii de umiditate reglează necesarul de apă și asigură o umiditate precisă a aerului, reglabilă între 68% și 75% . Un semnal de avertizare optic informează la timp dacă este necesară completarea cu apă a recipientului.



Pentru prezentarea optimă a trabucurilor humidorul de la Liebherr dispune de o iluminare cu led reglabilă şi integrată în placa de sticlă a uşii. Deoarece LED-urile emit o cantitate minimă de căldură trabucurile pot fi prezentate scăldate în lumină pentru perioade lungi de timp.
'; $dreapta='

Design şi stil de viaţă:

Comandă electronică precisă
Păstrarea temperaturii de depozitare între +16°C şi +20°C
Umiditate precisă a aerului, reglabilă între 68% și 75%
Alarmă pentru ușă deschisă
Cutiile de prezentare din lemn de cedru spaniol
Prezentarea optimă a trabucurilor datorită iluminări cu led
' ?>